Over

Deze site is in 2013 opgericht door Bianca om als klusjesvrouw hulp te bieden bij kleine klusjes.

Van die klusjes in huis die vaak blijven liggen: Je weet wel, die wc bril die los zit, of dat schilderij wat je al weken op wilt hangen.
Klusjes waar je zelf liever niet aan begint of geen tijd voor hebt. En die te klein zijn om de vakman [m/v] voor in te schakelen.
Herkenbaar?
Helaas was ik zelf al die tijd te druk om je echt te komen helpen. Sorry!

In 2018 heb ik Esther Splinter leren kennen. We geven nu samen basiscursussen klussen voor vrouwen.

We leren je timmeren, schroeven, zagen en boren. Met de hand en met elektrisch gereedschap. Daarnaast komt het leggen van een laminaatvloer, een beetje elektriciteit, een slot vervangen en de kitspuit aan bod.
We maken een magazine en gaan in de toekomst misschien wel  bloggen en videotutorials maken.
We hopen dat je daardoor zelf wat makkelijker de hamer of accuboor oppakt.
Want echt: het is niet altijd zo moeilijk of tijdrovend als je misschien denkt!

Wie is Bianca?
Bianca Runge is in het dagelijks leven allesdoener in haar eigen bedrijf Beeldstation. Ze ontwikkelt creatieve randprogrammering voor festivals & events. Ook geeft ze workshops, is ze coordinator en richt ze tentoonstellingen in. Ze vind het leuk om de handen uit de mouwen te steken.

Wie is Esther?
Esther Splinter heeft haar eigen bedrijf L’Echarde en werkt als meubel/ antiek restaurateur en is klussende moeder van twee. Praktisch en oplossingsgericht in haar werk, maar ook in de huis en tuin klussen. Ze houdt van aanpakken en het overbrengen van kennis zodat mensen zelf leren klussen.

Veel klusplezier!

foto: Karlijn de Splenter